testimonials

Based on 23 reviews
100%
(23)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Potion Lion's Mane
Melissa La Pera
It works!

Being drinking it for the last ten days or so and I did notice my mind became sharper and the quality of my sleep has improved significantly.

N
Potion Cordyceps
Nikki Verkerk
Cordyceps

Super kwaliteit!

H
Mycelial Meetup (Amsterdamse Bos)
Harriet Smith
beautiful walk in the woods

Marielle and Tosca are incredibly knowledgable mushroom hunting guides. The walk was inspiring and allowed room for appreciating the sacredness of mushrooms (should we choose to). The food was delicious too!

A
Chocolate Chaga
Anneliese Tschenett
Chocolate Chaga

I can't really perceive anything in terms of the effect, but it tastes wonderful ;-)
You probably have to take it for a long time.

Kind regards from France

A
Potion Lion's Mane
Anneliese Tschenett

Super product, thank you

I
Potion Lion's Mane
Iris van Egmond
My mother feels superclear!

I love the mushroom potions. My mother said her constant brainfog is gone and she feels clear! She also feels more joyous.
I experience the same results, plus enhanced creative solutions / keeping cool with challenging situations… so it seems! Aho for our mush friends 💜✨🦅

J
Potion Reishi
Jonathan van Duijn
Beautiful products

These products are wonderful.

Mushroom cultivation WORKSHOP 11th august

V
Microdose Soundjourney 21th april @Kokopelli
Valerie Van Harten
Divine experience

Ik vond het een liefdevolle, verrijkende, lichte en goddelijke ervaring. De klanken en overgangen gingen zo goed in elkaar over waardoor de reis mij op plekken bracht waarvan ik was vergeten dat ze er zijn. Ik voelde mij veilig, gedragen en diep verbonden. Super dankbaar voor deze prachtige ervaring.

J
Zwamshop 5 november
Jeroen Schilder
Loved it

Wow! This workshop exceeds expectations. Such a thourough and pratical run through. Really feel I have all I need to know in order to grow my own mushrooms at home.

J
Potion Reishi
Jeroen Schilder
I like the Reishi

Not sure if I can fully pinpoint and I seem notice that when I am taking the reishi daily my sleep seems calmer, my mind seems less graspy and stressed and I feel more energetic during the day. I definitely noticed the difference in sleep quality when I was not using it. Do very much recommend 🤍

L
Underground Dinner Experience ZATERDAG
Leonie Eshuis
Totaal positief verrast!

Het was een echte experience, dit diner. Ik verwachtte 'gewoon' een heerlijk paddenstoelen-etentje, maar Tosca & Mareille hebben ons super verrast met hun creatief in elkaar gezette diner-experience. Alle zintuigen geprikkeld, heerlijk eten, echt een bijzondere ervaring - uniek en typisch iets voor Marosca :)

D
Underground Dinner Experience VRIJDAG
De Wending
Underground dinner experiende

Super leuk en super lekker

K
Underground Dinner Experience VRIJDAG
Katja de Wit
Geweldig!!!!

Dit is wat je wil meemaken! De kookkunst en experience zijn zo goed op elkaar afstemt en vergeet voor de alcoholische drankjes niet 😊🙋‍♀️😘

W
Underground Dinner Experience ZATERDAG
Wil Sturkenboom
Het is lastig om een titel te verzinnen die deze lading dekt.

Geweldig: aankleding, sfeer, boodschap, gasten maar ook nog eens een lekker eten

Goed spul!

Op een goede manier gemaakt en dat merk je! Meer energie. Bedankt voor het mooie product!

Het werkt!

Ik gebruik de Cordyceps zelf voor het sporten. Mijn uithoudingsvermogen is niet best, dus ik druppel elke dag en vlak voor een fiets tocht. Dit extract is echt heerlijk van smaak, ook nog eens!

G
Potion Pack
Geartsje van der Zee
Reishi en Lions mane voor herstel na hersenletsel

Ik gebruik momenteel dagelijks de combinatie Lions mane en Reishi ter ondersteuning van het herstel van hersenletsel. Een jaar geleden liep ik een hersenschudding op en ben na een aantal terugvallen nog steeds bezig met het herstellen ervan. Twee belangrijke symptomen zijn moeite met concentratie en angst. Eerst gebruikte ik alleen Lions mane omdat ik gelezen heb dat het herstel van beschadigde gedeeltes van je hersenen ondersteunt. Nu ik het een aantal maanden lang gebruik en er ook dagen zijn dat ik er niet aan denk (vergeetachtigheid is ook een symptoom ;)) begin ik verschil te merken tussen dagen waarop ik het wel neem en waarop ik het niet neem. Ik merk dat mijn concentratie beter is als ik het wel neem en het is zo fijn om pauze te kunnen nemen van de mist in mijn hoofd! Een goeie reden om meer te bestellen toen mijn flesje leeg raakte. Nu was ik ook benieuwd naar de Reishi. Het effect van de Reishi is duidelijker voelbaar, mijn zenuwen ontspannen zich en ik word minder angstig van prikkels. Heerlijk, precies wat ik nodig had en wat ik iedereen toe wil wensen die zoekt naar een helpende hand voor de hersenen. Gun dit jezelf of maak iemand blij met dit bijzondere cadeau. Ik moet ook erg lachen om het zinnetje op de Lions mane: 'piece of mind' Zo goed gevonden en zo voelt het voor mij ook, een uitbreiding van de geest en samen met Reishi krijg je er ook nog 'peace of mind' bij (L) Bedankt Marosca